Villa til leje i BIOT, Côte d'Azur
Huset Beskrivelse Billeder Biot Priser Reservation
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Biot og nærmeste omegn.

Byen er en lille uspoleret middelalderby med charmerende gader og gamle velbevarede huse. Der er mange hyggelige restauranter i alle prislag. Der er gode indkøbsmuligheder for dagligvarer, og der er mange butikker med lokalt håndværk.

Byen er kendt for sine keramik værksteder, glaspusterier og museet for Fernand Leger. I umiddelbar nærhed af byen findes tennisbaner, minigolf og et stort forlystelses område med delfinarium, vandrutchebane og tivoli med elastikspring.(Marine Land)

For golfinteresserede er der flere gode og kendte baner indenfor en halv times køreafstand. (klik på billedet til højre)

Der er tre km til Middelhavet, hvor der er fine bade muligheder. På vejen til havet er et børnevenligt badeland med rutschebaner. Ved kysten er der flere lystbådehavne med hyggeligt miljø og gode spisesteder.

Der er mange kunstudstillinger og kulturtilbud i de nærmeste byer. I Nice er der museer for Chagalls og Matisses kunst, og i Antibes er der en udstilling med Picassos keramiske arbejder. Maeght Stiftelsen har i St. Paul en imponerende samling af moderne kunst, der suppleres med skiftende udstillinger af nyere arbejder.

Flyver man til området ligger lufthavnen i Nice ca. 30 min. kørsel fra Biot. Kører man i bil, er der 1600 km på motorvej fra Hamborg.

Højsæson for ferie ved Middelhavet er i juli og august. For dem der ikke er afhængige af disse perioder, er der mulighed for at besøge området på et tidspunkt, hvor vejret stadig er meget attraktivt, og hvor der ikke er så mange turister. Både maj-juni og september-oktober er måneder, hvor der er så meget varme i luften, at man kan bade i Middelhavet og spise frokost p å fortovsrestauranterne.

Det er muligt at læse mere om BIOT på denne link.

Se vejrudsigten i Nice for den næste ugeKlik på billedet for at få en oversigt over banerne i området.

Klik på billedet for at se en oversigt over de nærmeste golfbaner.

 

 


Klik på kortet for at se et Michelinkort over området og byen..

 


 

Nogen foretrækker at blive ved huset, og nyde skyggen med en god bog eller måske den håndholdte minicomputer.

 

Til toppen